Klargørelse af have og udearealer til sommerhalvåret

Når foråret er på vej, og temperaturen igen bliver til at holde ud, går mange straks i gang med at klargøre haven og hjemmet. Der skal blandt andet ryddes op, og der skal luges ud i bedene. Græsset skal også klippes og buskene skal beskæres.

Hvis man har en stor have, kan det dog godt tage tid at få den klar til foråret. Læs med her og få tips til, hvordan du hurtigt og nemt kan klargøre din have eller dine udearealer til de varmere måneder, selv om der stadig er lidt tid til.

Guide: Vedligehold dine udenførsarealer nemt og effektivt

Det er det altid en god idé at tage fat i en professionel, der for eksempel tilbyder en træterrasserens, en tagrens, fliserens mm. Besøg totalalgeservice her og læs mere om, hvordan de kan hjælpe lige præcis dig med til at få klargjort huset og haven. Totalalgeservice anvender kun miljøvenlige produkter i deres behandlinger, så du kan være sikker på, at din have, terrasse eller dit tag bliver fri for alger, uden at det går ud over miljøet.

Det er en god idé, at tage et grundigt kig på sine udendørsarealer, og om taget trænger til en tagrensning, eller om fliserne trænger til fliserens eller en helt tredje form for behandling.

3 ting, du ikke må glemme, når du forbereder haven til foråret

Når foråret og sommeren nærmer sig, er det tid til at gøre haven klar. Der er dog nogle ting, man skal forberede sig på. For det første skal man sikre sig, at græsset og hækken er klippet. Dette vil give et flot udseende til haven, og det vil også være mere behageligt at være i haven.

For det andet kan man overveje træterrasserens, som fjerner alger og mos. Til sidst skal man sikre sig, at der ikke er noget ukrudt i bedene, ellers kan det hurtigt tage overhånd.

Sådan bliver din terrasse klar til sommer

Når solen begynder at titte mere og mere frem, og temperaturen stiger, er det tid til at gøre din terrasse klar til sommer. Dette kan du gøre på flere måder, men du kan starte med træterrasserens, da man kan opleve alger og mos på sin træterrasse fra vintersæsonen.

Herefter kan du få lavet fliserens med en højtryksrenser, eller du kan prøve dig frem med en almindelig havebrugskost. Murstene på huset kan også have brug for en opfriskning ved hjælp af en facaderens, som gør dem flotte og farverige og klar til foråret og sommeren. Hvis dit tag savner en kærlig hånd, kan du også overveje en tagrens, så hele huset er klar til sommerhalvåret.