Havens grønne areal

En have er for de fleste husejere en næsten lige så stor del af bopælen, som huset selv. Uanset om du er ægte haveentusiast eller egentlig helst vil undgå det store arbejde, så er græsset for mange en essentiel del af haven. Udtrykket på det har en stor betydning, og det skal gerne være let at holde. Herfra kan du skabe alverdens udtryksfulde haver, efter lige præcis din smag.

  • Overskueligt udgangspunkt

Uagtet hvilken størrelse have du har, er det vigtigt, at den er overskuelig at holde. Her spiller græsset en stor rolle. Står du over for at skulle anlægge nyt græs ved dit hus, så er rullegræs en fordelagtig løsning. Her skal du ikke bekymre dig om såning og ventetid, men kan blot nyde dit flotte græs, der er klar til lige præcis den haveindretning, som du ønsker. Der kan hurtigt gå meget tid med havearbejde, der både er hårdt fysisk og koster mange penge.

  • Skab små kroge

Med et godt udgangspunkt, som den grønne plæne skaber, er det herfra lettere at skabe små og hyggelige oaser med planter, buske og haveinteriør. På den måde bliver det ikke blot en stor grøn plet, men et landskab med eventyrlige åndehuller. Det kan tilpasses både små og store huse, alle størrelser familier og flere forskellige behov. Græs er på mange måder et sikkert valg, da der nemt kan tænkes kreativt ud fra det. Det indbyder til et væld af gode aktiviteter.

  • Tænk fremtidssigtet

Når du skal anlægge og indrette din have, er det en god idé at tænke fremtidssigtet. Overvejelser om hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse, hvilke vejrforhold, du bor under, og hvilke formål haven skal opfylde, er alle gode at tænke ind i det. På den måde får du også en brugbar og holdbar have, der er klar til mange års leg, hygge og samvær.